Karayolları Genel Müdürlüğü 1280 işçi alımı yapacak

Karayolları Genel Müdürlüğü, sürekli iş sözleşmesi ile çalıştırmak üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Peki başvuru şartları neler? KGM personel alım ilanı detayları ile ilgili merak edilenler kamusaati.com adresimizde.

Karayolları Genel Müdürlüğü 1280 işçi alımı yapacak
15 Şubat 2017 Çarşamba 23:45

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan , Kara Yolları Genel Müdürlüğüne 1280 personel alımı yapılacağını açıkladı.

TRT Haber Özel Röportaj programına katılan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Karayolları Genel Müdürlüğü'ne 1280 kişilik alım yapılacağını söyledi.

Hangi kadrolara personel alımının yapılacağı henüz bilinmemekle beraber en az lise mezunu kadrolar dahil olmak üzere pek çok farklı kadro için 2017 yılı içerisinde toplam Karayolları Genel Müdürlüğünün farklı farklı tarihler de bin 280 memur personel alımı yapacağı beklenmektedir. Karayolları Genel Müdürlüğünün personel alım ilanları yayımlaması isinolsa.com sitemiz aracılığı ile sizlere konu hakkında bilgi vereceğiz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.