Kamuya alınacak 60 bin personelin dağılımı nasıl olacak?

2017 yılında kamuya alınacak 60 bin personelin dağılımı belli oldu. Kamuya alınacak personellerin dağılımı nasıl olacak? Hangi bakanlıklara personel alımı yapılacak? İşte Bakan Müezzinoğlu'ndan personel alımı detayları...

Kamuya alınacak 60 bin personelin dağılımı nasıl olacak?
04 Ocak 2017 Çarşamba 16:58

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 2017 yılında kamuya alımı yapılacak 60 bin personel için önemli açıklamalarda bulundu. Bakanlık ve bağlı kuruluşlarının 2016 yıl değerlendirmesinin yapılması için düzenlenen toplantıya katılan Bakan Müezzinoğlu, ayrıntıları açıkladı.

Kamuya alınacak personellerin dağılımı nasıl olacak?

60 bin sözleşmeli personel alımının yarısının Milli Eğitim Bakanlığından olacağını söyleyen Müezzinoğlu, sadece sözleşmeli değil kadrolu olarakta MEB'e alım yapılacağını açıklayarak müjdeli haberi de vermiş oldu.

Personel alımının yarısı Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) ayrılırken diğer yarısıda İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı'na ait olacağı bildirildi. 
 



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.