Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi personel alım ilanı, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi başvuru şartları neler?

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi tarafından bugün yapılan yazılı açıklamada Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre çalıştırılmak üzere öğretim üyesi alımı yapılacağını duyurdu.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi personel alım ilanı, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi başvuru şartları neler?
31 Mart 2016 Perşembe 19:06

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi tarafından bugün yapılan yazılı açıklamada Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre çalıştırılmak üzere öğretim üyesi alımı yapılacağını duyurdu. Yazılı açıklamada başvuru süresinin ilanın yayınlanmasından tarihinden itibaren 15 gün olduğunu belirtti.

Adayların Posta ile yapılacak başvurular ve eksik belge ile yapılacak başvurular kabul edilmeyeceğine dikkat çekti.

Başvuru yapacak adaylar için:

  • Profesör ve Doçent kadrosuna başvurular Personel Daire Başkanlığına, yardımcı doçent kadrosuna başvurular ise ilgili birimlere şahsen yapılacaktır.
  • Devlet hizmet yükümlüsü adaylar başvurularında yükümlülük süresini belgelendirecek olup, bu adayların başvuruları devlet hizmet yükümlülüğü süresi bakımından, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 62 ve 63. maddesi hükümleri dahilinde değerlendirilerek kabul veya reddedilecektir
  • Öğretim üyesi atamalarında, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun ilgili maddeleri ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve AtamaYönetmeliğinin ilgili maddeleri uygulanacaktır.
  • Yardımcı doçent kadrosuna başvurularda, merkezi yabancı dil sınavlarından belirli bir puan alınmış olsa bile, 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunun 23. maddesinin (b) fıkrasının 2 numaralı bendi gereğince Üniversitemiz ilgili birimlerince ayrıca yabancı dil sınavı yapılacaktır. 
Adaylar, hangi dilden sınava gireceklerini dilekçelerinde belirtmeleri gerektiği ve Yardımcı doçentlik için yapılacak olan dil sınavının yeri ve tarihi rektörlük tarafından daha sonra belirlenecek olup, konu ile ilgili duyuru "www.ksu.edu.tr." adresinden yapılacağı belirtildi.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi personel ilanı için tıklayınız.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.