İŞ KUR Uzman Yardımcısı alıyor

Türkiye İş Kurumu yayımladığı sınav duyurusu ile Genel Müdürlüğü bünyesinde memur kadrolarında görevlendirilmek üzere 20 İstihdam Uzman Yardımcısı alınacağını açıkladı

İŞ KUR Uzman Yardımcısı alıyor
06 Ocak 2016 Çarşamba 08:25

TİK İstihdam Uzman Yardımcılığı için başvurular başladı.
 

Türkiye İş Kurumu yayımladığı sınav duyurusu ile Genel Müdürlüğü  bünyesinde memur kadrolarında görevlendirilmek üzere 20 İstihdam Uzman Yardımcısı alınacağını açıkladı.

Başvuru yapacak adayların 35 yaşını doldurmamış ve 2014 veya 2015 KPSS sınavına girip en az 75 puan almış olmaları gerekiyor. Alımlar KPSS başarı sıralamasına göre en yüksek puanlı adaydan başlanarak yapılacak.  Sözlü sınava çağrılacak olan personel sayısı ise kontenjan sayısının 4 katı yani 80 aday.

İŞKUR Genel Müdürlüğü merkez teşkilatında genel idari hizmetler sınıfı (GİH) 6, 7 ve 8 nci dereceli memur kadroları için en az 4 yıllık üniversitelerin Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri bölümü mezunu olmak gerekiyor. Bu kadrolara alınacak personel sayısının 15 olduğu toplamda 20 uzman yardımcısı alınacak kontenjanın 5'i için ise İstatistik, matematik, endüstri mühendisliği ve işletme mühendisliği bölümleri mezunu olma şartı var.

Başvurular İŞKUR web sayfası üzerinde online başvuru formu doldurulmak suretiyle 4-18 Ocak 2016 tarihlerinde yapılacak. Posta, kargo ve elden başvurular kabul edilmeyecek.

Sözlü sınava çağrılacakların listesi İŞKUR tarafından en geç 23 Ocak 2016 tarihine kadar yayınlanacak.

8-15 Şubat tarihleri arasında başvurusu kabul edilenler Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünde sınava tabi tutulacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.