Gıda Tarım Bakanlığı Personel Alımı Başvuruları ne zaman, KPSS şartı var mı?

Gıda Tarım Bakanlığı 2 bin 58 personel alımı başvuru tarihleri belli oldu. Bakanlıkta istihdam edilmek isteyen adaylar başvuru şartlarını merak ediyor. Peki Gıda Tarım Bakanlığı personel alımı başvurular ne zaman başlayacak, KPSS şartı var mı ve başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar.

Gıda Tarım Bakanlığı Personel Alımı Başvuruları ne zaman,  KPSS şartı var mı?
17 Haziran 2017 Cumartesi 14:08

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, sosyal medya hesabından personel alımı ile ilgili açıklamada bulundu. 2 bin 50 sözleşmeli personel alımı yapacak Gıda Tarım Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor merak ediyiliyor.Bakan Faruk Çelik, sözleşmeli personel alımına ilişkin olarak bu kez başvuru tarihlerini açıkladı.

Bakan Faruk Çelik'in açıklamasına göre başvurular 23 Haziran ila 4 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek. Faruk Çelik'in konu ile ilgili açıklamaları şu şekilde;

"Hayırlı günler...Bakanlığımıza 2058 sözleşmeli personel alımına yönelik tercihler ÖSYM tarafından 23 Haziran 04 Temmuz arasında alınacaktır

Gerekli duyurular ÖSYM ve Bakanlığımız internet sitelerinden yapılacaktır"

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı personel alımı hangi branşlara yapılacak merak ediliyor. 23 Haziran-14 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleşecek alımda, Ziraat, gıda, su ürünleri, balıkçılık teknolojisi, veteriner hekim ve benzer pozisyonlarda personel alımı yapılacak. 

Personel Alımı Başvuru Şartları ile ilgili detayların önümüzdeki günlerde bakanlık tarafından açıklanması bekleniyor. Alımlarda KPSS şartının aranacağı ifade edilirken, taban puanın branşlara göre olacağı söyleniyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.