Gebze Teknik Üniversitesi Akademik personel alım ilanı, Gebze Teknik Üniversitesi Akademik personel alımı için başvuru şartları neler?

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada 5 akademik personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Gebze Teknik Üniversitesi Akademik personel alım ilanı, Gebze Teknik Üniversitesi Akademik personel alımı için başvuru şartları neler?
07 Nisan 2016 Perşembe 15:03

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada 5 akademik personel alımı yapılacağı duyuruldu. Adaylar 7-21 Nisan arasında başvurularını ilgili dekanlıklara şahsen yapabilirler.

Başvuru yapacak olan adaylar 2547 sayılı Kanun’un 23. maddesinde belirtilen şartlarına uygun olması gerekiyor. Adayların, başvuracakları Anabilim Dalı ve başlıca araştırma eserini belirttikleri müracaat dilekçelerine özgeçmişlerini, 1 adet fotoğraflarını, nüfus cüzdan suretlerini, bilimsel yayınlarını, kongre-konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları ve eğitim-öğretim faaliyetlerini kapsayan 4 nüsha dosyayı ilgili Dekanlığa teslim etmeleri gerekmektedir.

Gebze Teknik Üniversitesi Akademik personel alım ilanı için tıklayınız.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.