Emniyet Genel Müdürlüğü lise mezunu personel alımı başladı

Emniyet Geneli Müdürlüğü (EGM) lise mezunu personel alımı yapacak. Başvuru şartları neler? Başvuru için gereken belgeler neler? İşte personel alımının detayları...

Emniyet Genel Müdürlüğü lise mezunu personel alımı başladı
11 Ocak 2017 Çarşamba 09:55

Emniyet Geneli Müdürlüğü (EGM) lise mezunu 23 aşçı alımı yapacak. 9 Ocak 2017 Pazartesi başlayan başvurulan 13 Ocak 2017 tarihinde son bulacak. Başvuru yapmak isteyenler bizzat bulunulan ilin emniyet genel müdürlüğüne gidilmesi gerekiyor. Adayların, başvuru yapabilmek için  Adıyaman, Batman, Bitlis, Diyarbakır, Hakkari, Mardin, Rize, Şırnak ve Tunceli illerinde ikametgahının bulunması gerekiyor.
 

Başvuru şartları neler?

a. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

b. Atanmak istediği unvanla ilgili olarak EK -1'de belirtilen öğrenim şartı ve diğer nitelikleri taşımak (Aşçılık, Mutfak, Yiyecek İçecek gibi Ortaöğretim'in ilgili bölümlerinden mezun olmak)

c. Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşımak,(Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek)

d. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak,(Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek)

e. Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılacak sözlü ve/veya uy gulamalı sınavda başarılı olmak


Başvuru için gereken belgeler neler?

- Kimlik Belgesi

- 2 adet vesikalık fotoğraf (son 6 ay içinde çekilmiş)

- İstenilen eğitim türüne ait diploma belgesi aslı ve fotokopisi ya da noter tasdikli sureti.

- KPSS Sonuç belgesinin aslı. (KPSS'nin ilgili puan türünde en az 70 almak gerekiyor)


SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

Başvurular 13 Ocak 2017 günü sona erecektir. Başvurmak isteyenlerin yukarda belirtilen belgeler ile birlikte bulunduğunuz ilin emniyet genel müdürlüğü'ne bizzat başvuru yapması gerekiyor.



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.