Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından müjde! Engelli memur alımı yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından yapılan açıklamada engelli memur alımı yapılacağı duyuruldu. Tercih tarihi ise 12-21 Temmuz olarak belirlendi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından müjde! Engelli memur alımı yapılacak
10 Temmuz 2017 Pazartesi 16:16

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, engelli memur adaylarının merkezi yerleştirme işlemi kapsamında 2 bin 545 kadroya atama yapılacağı söyleyerek müjdeli haberi verdi. 

Tercihlerin 12-21 Temmuz tarihlerinde yapılacağının bildirildiği açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarınca engelli personel alımı amacıyla Devlet Personel Başkanlığına bildirilen kadroların mevzuata uygunluk açısından incelendikten sonra tercih kılavuzu yayımlanmak üzere ÖSYM'ye gönderildiği kaydedildi. 

İşte memur alımı ile ilgili açıklamadaki ifadeler: "Engelli memur adaylarının başvuruları 12-21 Temmuz 2017'da ÖSYM Başkanlığı tarafından 'www.osym.gov.tr' internet adresi üzerinden alınacaktır. Bu yerleştirmelerde, lisans düzeyinden bin 348, önlisans düzeyinden 507, lise düzeyinden 444, ilköğretim düzeyinden 246 olmak üzere toplam 2 bin 545 kadroya atama yapılacaktır."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.