Atatürk Üniversitesi Personel alım ilanı, Atatürk Üniversitesi başvuru şartları nelerdir?

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğünün tarafından yapılan yazılı açıklamada başvuru şartlarını tutturan ve yapılacak olan yazılı sınavı geçebilen 3 avukat alımı yapacağını belirtti.

Atatürk Üniversitesi Personel alım ilanı, Atatürk Üniversitesi başvuru şartları nelerdir?
30 Mart 2016 Çarşamba 10:00

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğünün yaptığı yazılı açıklama ile başvuru şartlarını tutturan ve yapılacak olan yazılı sınavı geçen  3 avukat alımı yapacağını belirtti. Adaylar 30 Mart 2016-13 Nisan 2016 tarihlerinde Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına başvuru yapabilirler.

Başvuru yapacak adaylar için gereken belgeler: başvuru formu, diploma veya mezuniyet belgesinin onaylı örneği, üç adet vesikalık fotoğraf, KPSS (B) sonuç belgesinin barkodlu bilgisayar çıktısı ,özgeçmiş, avukatlık ruhsatnamesinin onaylı örneği, deneyim belgesidir.

Atatürk Üniversitesinin personel alımı  başvurusu yapacak adaylar için :

Genel Şartlar
  1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,
  2. 05-06 Temmuz 2014 tarihlerinde yapılan (Son Başvuru Tarihi İtibariyle Süresi Dolmamış) KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak
  3. Hukuk Fakültesi mezunu olmak ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,
  4. Avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak,
  5. Belgelendirmek kaydıyla Avukat olarak en az 2 yıl deneyimli olmaktır.


Atatürk Üniversitesinin avukatlık ilanı için tıklayınız

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.