6 üniversite 87 personel alımı yapacak

Boğaziçi Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Mardin Artuklu Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi toplamda 87 personel alımı yapacak. İşte personel alımı yapacak olan üniversitelerin personel alım şartları...

6 üniversite 87 personel alımı yapacak
07 Temmuz 2017 Cuma 17:24

Üniversitelerin 7 Temmuz 2017 yani bugün verdiği ilana göre personel alımı gerçekleştirecek. Personel alımı yapacak olan üviversiteler arasında Boğaziçi Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Mardin Artuklu Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi bulunuyor. 

Personel alımı yapacak üniversiteler ve personel sayısı şöyle:

Boğaziçi Üniversitesi : 6 personel

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi : 13 personel,

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi : 38 personel,

Kilis 7 Aralık Üniversitesi : 10  personel,

Mardin Artuklu Üniversitesi : 19 personel,

Hacettepe Üniversitesi :1 personel

Boğaziçi Üniversitesi personel alım başvuru şartları:

Doçent, Proseför ve Yardımcı Doçent alımı yapılacak olan üniversitede başvuru şartları aşağıdaki şekilde belirlenmiştir.

a- Adayların bilimsel çalışmalarını yayınları ile kanıtlamış olması ve çok iyi derecede İngilizce bilmeleri gerekmektedir.

b- Adayların deneysel ve hesaplamalı elektrokimya ve enerji depolama sistemleri üzerinde uzmanlaşmış olması gerekmektedir.

c- Adayların giyilebilir / vücuda yerleştirilebilir anten tasarımı, hüzmeleme ve çokluanten teknikleri, kablosuz güç iletimi konularında uzmanlığının olması gerekmektedir.

d- Adayların Osmanlı ve İslam dünyasında tasavvuf ve din tarihi, ve Osmanlı toplum, düşünce ve kültür tarihi üzerine araştırma ve yayınlar yapmış olması gerekmektedir.

e- Adayların Osmanlı dünyası ve Avrupa arasında kültür ve sanat alanında etkileşim ve alışverişler konularında araştırma ve yayınları bulunması gerekmektedir.

f- Adayların gelişim psikolojisinde uzmanlığı olması, çocuklarda sosyoduygusal gelişim ve önleyici müdahale konularında araştırma ve yayınlarının bulunması gerekmektedir.

g- Adayların matematiksel kavramların öğrenilmesi ve etkin matematik öğretiminin öğretmen adayları tarafından kavramsallaştırılması konularında araştırmaları ve uluslararası endekslerde yayınlarının olması gerekmektedir.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi personel alım başvuru şartları:

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi personel alım başvuru şartları için TIKLAYINIZ...

Kilis 7 Aralık Üniversitesi personel alım başvuru şartları:

Mardin Artuklu Üniversitesi personel alım başvuru şartları:

- Araştırma görevlisi kadrosuna başvurabilmek için en az lisans mezunu olmak ve ilana ilk başvuru tarihi itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak gerekir.
- Atama yapılacak programın Lisans/Önlsans eğtimine hangi alanda öğrenci alınıyorsa o alanda ALES'ten en az 70 puan almış olmak gerekmektedir.

Hacettepe Üniversitesi personel alım başvuru şartları:

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.