2017 PÖH Polis Özel Harekat Alımları Ne Zaman Yapılacak

2017 PÖH Polis Özel Harekat alımları ne zaman yapılacak? 2017 Yılında kaç Polis Özel Harekat alımı yapılacak?

2017 PÖH Polis Özel Harekat Alımları Ne Zaman Yapılacak
31 Ağustos 2017 Perşembe 17:03

2017 PÖH Polis Özel Harekat alımları ne zaman yapılacak? 2017 Yılında kaç Polis Özel Harekat alımı yapılacak?

2017 PÖH Alımları Ne Zaman Başlayacak?

Polis Özel Harekat olmak isteyen gençlerin merakla beklediği PÖH alımları ne zaman başlayacak? 2017 Yılında kaç PÖH alınacak ve alım için gerekli olan şartlar neler?

2017 Yılı Polis Özel Harekat alımları çerçevesinde birçok Polislik hayali kuran genç alımlar ile ilgili açıklamaların yapılmasını bekliyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 2017 yılında Polis Özel Harekat yetiştirmek amacı ile Polis Meslek Eğitim Merkezlerine öğrenci alımı gerçekleştirilecek.

2017 POMEM Alımları Açıklandı mı?

Emniyet Genel Müdürlüğü PÖH alımı için 16 Haziran 2017 tarihinde POMEM sınavları yapmıştı. POMEM Sonuçları açıklandı ve PÖH adayları Polis Meslek Eğitim Merkezlerinde eğitim almak için bekliyor.

2017 POMEM sınavını kazanan gençler gerekli eğitimleri aldıktan sonra polis olarak göreve başlayacak.

Polis olmak isteyen adaylar yeni dönemde yapılacak alımlar ile ilgili araştırma yapıyor. Polis Özel Harekat için yapılacak yeni alımlar ne zaman başlayacak ve kaç kişi alınacak tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Polis olmak isteyenleri umutlandıracak açıklama Yozgat POMEM Müdürü tarafından yapıldı.

Yozgat POMEM Müdürü Açıklamalarda Bulundu!

Fixhaber'in yaptığı özel haber'de Yozgat POMEM Müdürlüğü görevindeki Şaban Kütükoğlu 2017 polis alımları ile ilgili şu sözlere deyindi: ‘’21. Dönem Polis alımları çerçevesinde 12 bin polis öğrencisi alınacak ve polis alımları 20. dönem POMEM eğitimleri bitmeden gerçekleştirilecek.’’

Müdür Kütükoğlu 620 erkek ile 400 bayan polis adayının Yozgat'ta eğitim gördüğünü belirtti. Kütükoğlu, Pomem çerçevesinde 1020 polis adayının 10 Aralık 2017 tarihinde mezun olacağını ve polis olarak göreve başlayacakları belirtti. Kütükoğlu, öğrencilere birçok alanda ders verdikleri ve iyi bir eğitim verdiklerini belirtti.

Yozgat POMEM Müdürlük görevi yapan Kütükoğlu 21. Dönem Polis alımları çerçevesinde kız ve erkek toplamda 12 bin alım yapılacak. Alımların 20. dönem eğitimleri tamamlanmadan yapılacağı açıklandı.

Pomem Alım Şartları Nelerdir?

En temel şart Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

Lisans mezunu olmak veya yurtdışı eğitiminde buna denk bir eğitim almış olmak.

POMEM değerlendirmelerinin ilk günü itibari ile askerliğini yapmamış erkekler ile bayan POMEM adayları için 28 yaşından gün almamış olmak, askerlik hizmetini yapan erkeklerin ise 30 yaşından gün almammış olmaları gerekmektedir. Eğer aday 18 yaşından sonra yaş düzenlemesi yaptıysa düzenlemeden önceki yaşı dikkate alınır ve değerlendirme ona göre yapılır.

Erkek adayların 167 santimetreden, bayan adayların ise 162 santimetreden daha kısa olmamaları gerekmektedir.

Gerekli sağlık şartlarını taşımak.

POMEM Başvuru tarihinde herhangi bir parti gençlik kollarına veya başka bir alanına üye olmamak, önceden üyelik yapıldıysa ayrıldığına dair belge getirmek, terör eylemlerine katılmış olamamak.

Bir kadın veya erkekle evlilik dışında beraber yaşıyor olmamak.

Alkol, uyuşturucu veya uyarıcı kullanımı ile ilgili önceden bir yardım almış olmak veya alıyor olmamak.

Silahlı görev almaya ve silah taşımaya herhangi bir engeli bulunmamak.

KPSS Sınavından alımlar ile ilgili belirlenen baraj puandan daha yüksek puan almak.

Haber : https://www.fixhaber.com/kamu-personel/2017-poh-polis-ozel-harekat-alimlari-ne-zaman-yapilacak-h8886.html adresinden alınmıştır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.