Avrasya Tünelinin adı sizce ne olmalı?

Avrasya Tünelinin İsmi ne olsun. Kamu Saati olarak siz değerli okuyucularımıza soruyoruz. Avrasya Tünelinin ismi ne olmalı, Atatürk mü, Abdulhamit mi olmalı? Detaylar haberimizde.

Avrasya Tünelinin adı sizce ne olmalı?
06 Aralık 2016 Salı 12:00

Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Asya ile Avrupa'yı birleştirecek Avrasya Tüneli'nin ismini halka soruyor. Bakanlığın resmi sitesinde bulunan ankete katılan yüzbinlerce vatandaş, farklı isim önerilerini sunuyor. Peki Avrasya Tüneli'nin ismi sizce ne olmalı?

Bakanlık tarafından sorulan isim önerisinde elbette bazı isimler ön plana çıkıyor. Ankete katılan çok sayıda kişi Avrasya Tüneli'nin isminin Atatürk olması gerektiğini vurguluyor. Bir kısım ise 2. Abdulhamit isminin köprüye verilmesi gerektiğini ifade ediyor. 

15 Temmuz Kanlı darbe girişiminde kahramanlık gösteren ve şehit olan Ömer Halisdemir'in isminin de Avrasya Tüneli'ne verilmesi büyük bir kesim tarafından isteniyor. 

Kamu Saati olarak soruyoruz. Sizce Avrasya Tüneli'nin ismi ne olmalı? Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak Anketimizde katılabilirsiniz. 









 

Avrasya Tünelinin İsmi NE Olsun? Ankete Katılmak için TIKLAYINIZ


SON DAKİKA HABERLER 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdülhamit Han Avrasya Tüneli - 7 yıl önce
Kesinlikle Abdülhamit Han olmalı gerisi hikaye
Avatar
baba - 7 yıl önce
AVRASYA şıkkı da olmalıydı
Avatar
Beşir keskiner - 7 yıl önce
Muhsin yazicioglu tüneli
Avatar
Mahmut - 7 yıl önce
Çevik Kuvvet Tüneli