Yılbaşı öncesinde öğretmenlere ek ders ücreti müjdesi

Ek ders ücretleri ne zaman ödenecek? Ek ders ücretlerini bekleyen öğretmenlere yılbaşı öncesinde büyük müjde MEB'den geldi. 2017 yılında nöbet ücretleri artıyor mu? Detaylar haberimizde.

Yılbaşı öncesinde öğretmenlere ek ders ücreti müjdesi
05 Aralık 2016 Pazartesi 11:10

Öğretmenlerin 2016 Kasım ayı ek ders ücretleri ne zaman ödenecek? Ek ders ve nöbet ücretlerinin ne zaman ödeneceği merak ediliyor. yılbaşı öncesinde ek ders ve nöbet ücretleri ödenecek mi? Detaylar kamusaati.com adresimizde. 

Ek ders ücretleri ne zaman ödenecek?

Yüzbinlerce öğretmen ek ders ücretlerinin ne zaman yatırılacağını merak ediyor. Normal olarak Kasım ayı ücretleri Aralık ayında ödenirken, Aralık yıl sonu olduğu için, ek ders ücretleri 31 Aralık 2016 tarihinde ödenecek. 

2017'de nöbet ücreti artıyor

Müdür yardımcısı ve öğretmenlere nöbet görevi karşılığında ödenecek ek ders ücreti artıyor.  ,Öğretmenler ve müdür yardımcıları 2017 yılından itibaren nöbet görevi karşılığında, haftada 3 saat ek ders ücreti alabilecek. 2017 yılının ilk altı aylık döneminde saat başı ek ders ücreti net 11,33 TL olacağından, tutacakları nöbet görevi karşılığında müdür yardımcısı ve öğretmenler haftada net 34 TL ücret alabilecekler. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sule - 7 yıl önce
Zaten her yıl aralık ayında ek dersler erken yarar.