ÖSYM'den öğretmenlere 2 yeni sınav görevi

Ankara'da Başkentray çalışmaları nedeniyle, bazı demiryolu köprüleri yenileme çalışmaları yapılacak. Bu kapsamda bazı alt ve üst geçitlerin trafiğe kapatılacağı ifade edildi.

ÖSYM'den öğretmenlere 2 yeni sınav görevi
14 Temmuz 2016 Perşembe 13:14

Öğrenci Seçme Yerleştirme Merkezi'nden Öğretmenlere, 2 yeni sınav görevi verildi. ÖSYM, 2016 Temmuz ayı sonunda yapılacak 2 yeni sınav için öğretmenlere görev verileceğini açıkladı. Görev almak isteyen adaylar Ösym Görevlendirme İslemleri Sistemi üzerinden başvuru yapabilecek.

2016 Dikey Geçis Sınavı (2016 DGS) ve 2016 Teknik Öğretmenler için Mühendislik Tamamlama Programları Giriş Sınavı için görev açıldığı, görev almak isteyen öğretmenlerin ise 20 Temmuz 2016 tarihine kadar başvuruda bulunmaları gerektiği belirtildi. 
 

DGS ve TÖMTPS sınavı görevinde bulunmak  için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.