Nevşehir İl MEM Okul Müdürü Ek Görevlendirme İşlemi ile ilgili duyuru

Nevşehir İl MEM, 2016 müdürlük 2016 Yılı Yöneticiliği Münhal Bulunan Eğitim Kurumlarına Okul Müdürü Ek Görevlendirme İşlemi ile ilgili duyuru yayımladı. İl genelinde bulunan öğretmenlerin başvuruda bulunduğu müdürlük atama sonuçları ilgili duyuru yapan Nevşehir İl MEM münhal bulunan okulların listesini, başvuru formu ve aday listesini yayımladı.

Nevşehir İl MEM Okul Müdürü Ek Görevlendirme İşlemi ile ilgili duyuru
01 Temmuz 2016 Cuma 08:04

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2016 yılı müdürlük atama sonuçları ile ilgili bir duyuru yayımladı. Nevşehir İl MEM resmi internet sitesinde yapılan duyuruda, İL MEM bakanı Murat Demir, bir duyuru metni yayınlayarak, L genelinde münhal okulların bulunduğunu ve yeniden atama yapılacağını ifade etti. Aşağıdaki listeden müdürlük atama sonuçlarını görebilirsiniz. Nevşehir İL MEM ayrıca ilde bulunan mnhall okul listesini de açıkladı. Boş bulunan okullara yönetici başvuru atamasının yapılacağı, ifade edilirken, konu ile ilgili duyuru yapıldı.

Nevşehir İL MEM müdürlük atama sonuçları ile ilgili duyuru şu şekilde;

Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Görevlendirilmelerine Dair Yönetmelik hükümleri doğrultusunda; Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Kılavuzunun 2.30.maddesinde “   Kılavuz eki takvime göre yönetici görevlendirme süreci tamamlandıktan sonra yönetici ihtiyacı karşılanamayan eğitim kurumları, il millî eğitim müdürlüklerince internet sitesinde 5 gün süreyle duyurulacaktır. Yönetici ihtiyacı karşılanamayan eğitim kurumlarına yapılacak görevlendirmeler, başvuru süresinin bitimini takip eden ilk iş gününden başlayarak Yönetmeliğin ilgili maddeleri çerçevesinde yapılacaktır. Bu kapsamda yapılacak görevlendirmelere ilişkin iş ve işlemler il milli eğitim müdürlüklerince planlanarak gerçekleştirilecektir.” denilmektedir.

Bu bağlamda 2016 yılı eğitim kurumu müdürü görevlendirmeleri kapsamında görevlendirmesi yapılamayan adaylardan, müdürlüğü münhal kalan eğitim kurumlarına puan üstünlüğüne göre ilgili mevzuat doğrultusunda okul/kurum müdürü görevlendirmesi yapılacaktır.

Başvuru yapabilecek adaylara ait isim listesi, münhal kurum listesi, başvuru formu ve görevlendirme takvimi ektedir.

Ekli listede adı soyadı yazılı adaylardan başvuruda bulunmak isteyenlerin müracaat formunu ekli görevlendirme takviminde belirtilen tarihler arasında kadrolarının bulunduğu okul ve ilçe milli eğitim müdürlüğüne onaylatarak elden Müdürlüğümüz İnsan Kaynakları (Atama) Şubesine teslim etmeleri gerekmektedir.

Görevlendirme takvimi dışında başvuru kesinlikle kabul edilmeyecek olup, adayların bu hususa dikkat etmeleri gerekmektedir.

Adayların dikkatine önemle rica olunur.

Murat DEMİR
Milli Eğitim Müdürü

 

Duyuru
(Aday Listesi, Münhal Kurum Listesi İlanı)

30 Haziran 2016 - 05 Temmuz 2016

Başvuruların Alınması

11-13 Temmuz 2016

Başvuruların Değerlendirilmesi ve Görevlendirme Sonuçlarının Müdürlüğümüz İnternet Adresinden İlanı

14 Temmuz 2016 tarihinden itibaren


Başvuru Formu için TIKLAYINIZ

Münhal Kurum Listesi için TIKLAYINIZ

Aday Listesi için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.