Nabi Avcı'dan o öğretmenlere soruşturma talimatı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, tatilde ödev verilmemesi için okullara genelge göndermişti. Bu talimata uymayıp öğrenciye ödev veren bazı kurumlar için Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne soruşturma açın talimatı verdi.

Nabi Avcı'dan o öğretmenlere soruşturma talimatı
28 Ocak 2016 Perşembe 14:17

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Ankara'da mesai arkadaşlarıyla birlikte yemek yerken restoranın bir ölümünde oyun oynayan çocukların yanına gitti. Burada oyun oynayan çocukların bir kısmının elinde kalem, defter ve kitap görünce bazı öğretmenlerin genelgeye uymadığı, çocuklara ev ödevi verdiği ortaya çıktı. 

Olay üzerine ilgili okulun müdürünü ve Ankara İl Milli Eğitim Müdürü'nü arayan Nabi Avcı konuyla ilgili bilgi aldı ve gereken işlemlerin başlatılmasını istedi. 

Milli Eğitim Bakanlığınca, daha önce de dile getirildiği gibi tatilde ödevi yasaklayan genelgeye rağmen, bu yasağı delen okulların Türkiye genelinde tespit edilip gerekli işlemin yapılması için çalışma başlatıldı.

nabi avcı ev ödevi

nabi avcı öğretmen


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.