MEB rehberlik kursu açıyor - MEBBİS öğretmen girişi ile başvurabilirsiniz

Milli Eğitim Bakanlığı, özel okullar ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde görevlendirilmek üzere rehberlik kursu açıyor. Peki kimler rehberlik kursuna katılabilir? Başvurular mebbis girişi üzerinden.

MEB rehberlik kursu açıyor - MEBBİS öğretmen girişi ile başvurabilirsiniz
20 Ocak 2016 Çarşamba 15:16

MEB, rehber öğretmen görevlendirme zorunluluğu bulunan özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile özel okullardaki ihtiyacın karşılanamaması durumunda rehberlik kursu açılmasına dair 81 ilin il milli eğitim müdürlüklerine yazı gönderdi.

Rehberlik kursuna kimler başvurabilir?


1. Felsefe grubu öğretmenliği mezunları
2. Formasyoyun olan felsefe ve sosyoloji bölümü mezunları
3. Eğitim fakültelerinin eğitim programları ve öğretimi,  eğitim yöneticiliği ve denetçiliği, eğitimde ölçme ve değerlendirme, Eğitim Yönetimi Teftişi ve Planlaması ile Halk Eğitimi bölümü/anabilim dalı mezunu olup özel okullar ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde halen görev yapan öğretmenler

Rehberlik kursu başvuruları ne zaman?


Başvurular MEBBİS giriş üzerinden 25 ile 27 Ocak arasında Özel Eğitim Kurumları Hizmet İçi Eğitim bölümünden yapılacak.

İlgili yazının tam metni için tıklayınız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
akın - 8 yıl önce
olmadı bu iş.