MEB Özür Grubu Atamaları Ne Zaman Yapılacak?

2017 MEB Eş durumu ve özür grubu tayinleri hangi tarihte yapılacak? Binlerce öğretmenin merakla beklediği eş durumu tayinlerinin ne zaman gerçekleşeceği merak konusu. MEB Özür Grubu Atama Takvimini ne zaman açıklacak? Öğretmen haberleri ile ilgili merak edilenler haberimizde.

MEB Özür Grubu Atamaları Ne Zaman Yapılacak?
01 Mart 2017 Çarşamba 11:01

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) her yıl 2 kez özür grubu atamaları gerçekleştiriyor. Öğretmenler eş durumu, sağlık durumu gibi nedenler ile atamalarını istiyor. Peki MEB Özür Grubu Atamaları 2017 yılında ne zaman yapılacak?

MEB'e bağlı eğitim kurumlarında görev alan binlerce öğretmen, çeşitli sebeplerden dolayı tayin istiyor. Eş durumu, sağlık sorunları gibi nedenlerden dolayı MEB, özür grubu ataması açıyor. Peki MEB bu yıl özür grubu atamalarını hangi tarihte gerçekleştirecek?

2016 MEB Özür Grubu (Eş Durumu) Atama Takvimi

2016 yaz döneminde Eş Durumu Özür Grubu atama tayinleri 11-17 Ağustos 2016’da yapılmıştı.

Başvuruların Kabul Edilmesi ve Onay Süreci

11-17 AĞUSTOS 2016

İkinci Aşama Tercihlerin Yapılması ve Onay Süreci

22-26 AĞUSTOS 2016

Atamalar

31 AĞUSTOS 2016

Tebligat ve İlişik Kesme İşlemleri

1 EYLÜL 2016 tarihinden itibaren yapılmıştı.

2017 Yaz Dönemi Özür Grubu Atamaları Ne Zaman?

Binlerce öğretmen yaz döneminde özür grubu atamaların hangi ayda yapılacağını merak ediyor. 2016 yılında eş durumu, özür grubu atamaları Ağustos ayında gerçekleşmişti. MEB henüz 2017 Özür Grubu Atama Takvimini açıklamadı. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da atamaların Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

MEB Öğretmen Haberleri ile ilgili en güncel gelişmeleri Kamu Saati’nden takip edebilirsiniz.


Etiketler; #meb
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.