MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü'ne atama

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı'na, Gevye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal atandı.

MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü'ne atama
28 Ocak 2016 Perşembe 13:15

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı'na atama yapıldı.  MEB'de kadro değişimleri devam ediyor. Resmi Gazete'de yayımlanan atama ile Sakarya ili Gevye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal'a Milli Eğitim Bkanlığı'dan önemli görev geldi. 2 yıldır Gevye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Candal, Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı’na atandı. 

MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü'ne Mehmet Salih Canbal'ın atanması SAkarya Milli Eğitim camiasında büyük bir sevinçle karşılandı. Canbal'ın önümüzdeki günlerde göreve başlayacağı öğrenildi.

Mehmet Salih Canbal Kimdir?

1975 yılında Ankara'da dünyaya gelen Mehmet Ali Canbal, İlk ve ortaokulu eğitimini Kilis´te tamamladı. Lise eğitimini doğduğu şehirde tamamlayan Candal, üniversite tahsilini 1997 yılında Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektrik Öğretmenliği Bölümü'nde yaptı. 2013 yılında  Yüksek Lisans Eğitimini Marmara Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında 2013 yılında tamamlayan Canbal, birçok görevde bulundu. Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nde Mesleki ve Teknik Şube Müdürlüğü, Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü ve bakanlığa bağlı çeşitli görevlerde yer aldı. Evli ve 2 çocuk babası Candal 2014 yılından itibaren, Gevye İlçe Milli Eğitim Müdürü görevini yürütmekteydi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Allah hayırlı eylesin.