MEB'den okullara ödeneklere ilişkin yazı

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından, okullara ödeneklere ilişkin yazı gönderildi. İşte MEB'in 'Muhasebe Birim Kodları ve Aktarılmayan Ödenekler' konulu yazısının detayları...

MEB'den okullara ödeneklere ilişkin yazı
31 Ağustos 2016 Çarşamba 08:02

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından okullara ödeneklere ilişkin uyarı yazısı gönderildi. MEB'den gönderilen 'Muhasebe Birim Kodları ve Aktarılmayan Ödenekler' konulu yazıda, kapatılan okulların hesabında ödenek bulunduğu, söz konusu okulların muhasebe birim kodlarının değiştirilmediği ve eski muhasebe birim kodlarının hala kullanıldığının tespit edildiği kaydedildi.

MEB, söz konusu okulların muhasebe birim kodlarının güncellenmesi ve gerekli aktarma işlemlerinin tamamlanmasını istedi.

İşte MEB tarafından okullara gönderilen ödeneklere ilişkin uyarı yazısı:

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.