MEB'den okul müdürlerine uyarı - Aday öğretmen bulunan okul müdürlerinin dikkatine

Milli Eğitim Bakanlığı, aday öğretmen bulunan okul müdürlerine önemli bir uyarıda bulundu. Yetiştirme Süreç Form kitapcığında bulunan 21. sorunun işaretlenmeyeceği ve boş bırakılacağı belirtildi.

MEB'den okul müdürlerine uyarı - Aday öğretmen bulunan okul müdürlerinin dikkatine
10 Ağustos 2016 Çarşamba 17:43

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), aday öğretmen bulunan okul müdürlerine bir uyarıda bulundu. Aday öğretmenlerin yetiştirme sürecinde göreceği “Anadoluda Çok Kültürlülük, Kaynakları ve Eğitime Yansımaları (48 saat)" seminerini atandıkları illerde alacağından bahsedilerek, Yetiştirme Sürec For Giriş'de 21. Sorunun tamamlandı olarak işaretlenmiyeceği ve boş bırakılacağı ifade edildi. 

MEB'den okul müdürlerine yapılan açıklama şu şekilde;

"Aday Öğretmen Performans Modülünde “Yetiştirme Sürec Form Giriş’de 21.soru “Anadoluda Çok Kültürlülük, Kaynakları ve Eğitime Yansımaları (48 saat) ile ilgili semineri aday öğretmenler atandıkları illerde alacağından, bu soru tamamlandı olarak işaretlenmeyecek, boş bırakılacak."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.