MEB'den kurumlar arası ve kurum içi öğretmenlik başvurusu

MEB,  kurumlar arası ve kurum içi naklen 3713 sayılı terörle mücadele kanunu kapsamında öğretmenlik başvurusu başladığını açıkladı.

MEB'den kurumlar arası ve kurum içi öğretmenlik başvurusu
31 Ekim 2016 Pazartesi 13:22

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) kurumlar arası ve kurum içi naklen 3713 sayılı terörle mücadele kanunu kapsamında öğretmenlik başvurusu hakkında duyuru yayımladı.

MEB bu kapsamdaki öğretmen kadrolarına atanmak isteyenlerin başvuru yapabileceklerini açıkladı. Başvuru yapmak isteyen öğretmenler TC kimlik numaraları ile cilt no giriş yaparak işlemi gerçekleştirebilirler.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ.


Etiketler; #meb #atama
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nurhayat - 7 yıl önce
2014 meselesi adaletsizlik oldu lütfen mantıklı bir başvuru şartı getirin diyin ki kpss taban puanı koyuyoruz, fakülte mezunu olma şartı koyuyoruz formasyon olmaz diyin anlaşılır yaş sınırı koyuyoruz anlaşılır bunlar fakat bu 2014 ne anlamı lütfen şu şartın anlamı olmayan şartı mantıklı şekilde değiştirin. Sayın yetkililer bu adaletsizliği ortadan kaldırın mağduriyetimizi giderin ve artık gerçekten isteyen bizleri devlete yük olmadan sevindirin yüzümüz gülsün. meb öğretmeni memurluğa geçerken şart şurt yok da neden bizden şart istiyosunuz hemde 2014 diye bişey... :( 2012 de alınan hakkımız geri verilsin.