MEB'den 3. Ulusal Fizik Eğitimi Kongresi duyurusu

MEB, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ile Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi ve Fen Eğitimi ve Araştırmaları Derneği işbirliğinde 14-16 Eylül 2017 tarihleri arasında Ankara'da 3. Ulusal Fizik Eğitimi Kongresi düzenleneceğini duyurdu.

MEB'den 3. Ulusal Fizik Eğitimi Kongresi duyurusu
29 Nisan 2017 Cumartesi 15:58

MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ile Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi ve Fen Eğitimi ve Araştırmaları Derneği işbirliğinde 14-16 Eylül 2017 tarihleri arasında Ankara'da 3 Ulusal Fizik Eğitimi kongresi düzenlenecek.

Gazi Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek kongrede, Fizik eğitimi alanındaki yeni gelişmilerin ortaya konulması, yeni bilgi ve bulgulardan eğitimin her alanında yararlanılması ve kongreden çıkan sonuçlar ışığında öğretmen adaylarının hizmet öncesi eğitimleri ile öğretmenlerin hizmetiçi eğitimlerine katkı sağlanması amaçlanıyor.

Kongre ile ilgili bilgi almak için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.