MEB Bakanı İsmet Yılmaz'dan Ramazan Bayramı mesajı

MEB Bakanı İsmet Yılmaz, Eğitim camiasında çalışan personelin Ramazan Bayramını, yayımladığı bir mesajla kutladı.

MEB Bakanı İsmet Yılmaz'dan Ramazan Bayramı mesajı
04 Temmuz 2016 Pazartesi 15:29

Milli eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, eğitim camiasına yönelik yayımladığı mesajda, camiada çalışan personelin Ramazan Bayramı'nı kutladı. MEB Bakanı İsmet Yılmaz'ın tebrik mesajı MEB'in resmi internet sitesinden yayımlandı. İsmet Yılmaz'ın Ramazan Bayramı mesajı şu şekilde;

"Eğitim camiasının değerli mensupları;
 
 Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan ayını geride bırakırken, millet olarak; birlik, beraberlik ve kardeşlik bilincimizi pekiştirecek bir bayrama daha hep birlikte kavuşmuş bulunmaktayız.
 
   Aynı zamanda, aramızdaki sevgi, muhabbet ve dayanışma vesilesi olan bayramlar, millet olarak birliğimizi ve bütünlüğümüzü göstermek için de bir fırsattır.
 
  Bu vesileyle Ramazan Bayramınızı, en içten dileklerimle tebrik ediyor; bayramın, size, ailenize, öğrencilerinize ve bütün sevdiklerinize hayırlar getirmesini temenni ediyorum."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.