MEB 2016 yılı il dışı atama ekranı MEBBİS sayfasından açıldı

2016 MEB il dışı yer değiştirme başvuruları başladı. İl dışı tayin yer değiştirme başvurusu yapacak binlerce öğretmen başvurlarını MEBBİS üzerinden yapabilecek. Peki öğretmenlerin il dışı isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları ne kadar sürecek? İl dışı atama MEBBİS ekranına giriş ile ilgili detaylar habermizde.

MEB 2016 yılı il dışı atama ekranı MEBBİS sayfasından açıldı
16 Haziran 2016 Perşembe 11:55

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB),  Öğretmenlerin 2016 Yılı İller Arası İsteğe ve Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirme Başvurusu MEBBİS modülünde açıldı. Milli Eğitim Bakanlığı 2016 yılı öğretmenlerin il dışı isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları bugünden itibaren başaldı. Öğretmenlerin İl Dışı İsteğe ve Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirme Başvuruları MEBBİS modülü üzerinden yapılacak. İl dışı yer değiştirme başvurusunda bulunacak öğretmenler bugün, MEBBİS üzerinden başvurularını rahatlıkla yapabilecek.

MEBBİS Modülüne girmek için TIKLAYINIZ

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmi internet sitesinden yayımladığı duyuru ile 2016 yılı İller Arası İsteğe ve Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirme Başvuruları ile ilgili duyuruya yer verdi.

MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan il içi ve iller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülükerine bağlı yer değiştirme işlemlerinin tarihleri açıklandı.

Bakanlığımıza bağlı resmî eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerin 2016 yılı il içi ve iller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme işlemleri aşağıdaki belirtilen tarihler arasında yapılacaktır.

a) İl içi isteğe bağlı yer değiştirmeler;
Başvuruların alınması: 20-26 Mayıs 2016
Atamaların yapılması: 06 Haziran 2016
İlişik kesme işlemleri: 17 Haziran 2016

b) İller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirmeler;
Başvuruların alınması: 16-22 Haziran 2016
Atamaların yapılması: 27 Haziran 2016
İlişik kesme işlemleri: 28 Haziran 2016

Başvurular, "http://mebbis.meb.gov.tr" veya "http://ikgm.meb.gov.tr" adreslerindeki elektronik başvuru formu doldurularak yapılacak.  

Bakanlığa bağlı taşra teşkilatı kapsamındaki eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenler, istemeleri halinde iller arasında yer değiştirebilecek.     

 İl Dışı yer değiştirme başvuruların 16-22 Haziran 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Başvuruda bulunmak isteyen öğretmenler, MEBBİS modülü üzerinden yer değiştirme başvurularını yapabilecekleri. 22 Haziran 2016 son bulacak Yer Değiştirme başvuruların sonuçları ise 27 Haziran 2016 tarihinde belli olacak. Ataması ve yer değiştirmesi belli olan personelin bulunduğu kurumdan ilişiğinin kesilmesi işlemi ise 28 Haziran'dan itibaren başlatılacak.     

 


Etiketler; #il dışı atama
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.