Kayseri, Sakarya İl İçi Yer Değiştirme Atama Sonuçları 2017

Kayseri İl İçi atama ve yer değiştirme taslak listesi açıklandı. Binlerce öğretmenin merakla beklediği il içi yer değiştirme sonuçları açıklanıyor. 6 Haziran'da açıklanması gereken listeler, bugüne sarktı. Sakarya il içi yerdeğiştirme ve Kayseri İl MEM sonuçları haberimizde.

Kayseri, Sakarya İl İçi Yer Değiştirme Atama Sonuçları 2017
07 Haziran 2017 Çarşamba 09:40

Kayseri ve Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlükleri, Öğretmenlerin 2017 Yılı İl İçi Yer Değiştirme İnha Listesini açıkladı. Binlerce öğretmen, 2017 Mayıs Ayı İl İçi İstee Bağlı Yer Değiştirme ve Atama Sonuçlarını merak ediyordu. MEB takvimine göre, sonuçların 6 Haziran 2017 tarihinde duyurulması gerekiyordu. Ancak bazı İl MEM'ler duyuru yayınlanamadı ve bugün açıklamaya başladı.

Kayseri ve Sakarya'da görev yapan personelin il içi atama ve yer değiştirme sonuç listesi açıklandı. İl MEM'ler tarafından yapılan açıklamada, 2017 İl İçi Yer Değiştirme ve Atama Sonuçlarına ait listeler yayınlandı. Aşağıdaki Bağlantılardan Kayseri ve Sakarya İl içi Atama Sonuçlarına ulaşabilirsiniz. 

SAKARYA Öğretmenlerin 2017 Yılı İl İçi Yer Değiştirme İnha Listesi için tıklayınız.

KAYSERİ 2017 Yılı Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü İliçi Yer Değişikliği Sonuçları (Taslak Liste)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.