Karabük İl MEM 2017 Ücretli Öğretmenlik Başvuru Duyurusu

Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü (MEM) 2017-2018 Eğitim Öğretim Dönemi Ücretli Öğretmenlik başvuruları için duyuru yayımladı.

Karabük İl MEM 2017 Ücretli Öğretmenlik Başvuru Duyurusu
19 Ağustos 2017 Cumartesi 23:11

Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü (MEM) 2017-2018 Eğitim Öğretim Dönemi Ücretli Öğretmenlik başvuruları için duyuru yayımladı.

Karabük İl MEM tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

2017-2018 Öğretim Yılı ücretli öğretmenlik başvuru sistemimiz açılmıştır. Kişiler başvurularını aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda yapacaklardır.

1- Türkçe, İlköğretim Matematik, Fen Bilimleri/Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler, Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih, Coğrafya, Matematik (Lise), Fizik, Kimya, Biyoloji, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Yabancı Dil (Almanca, Fransızca, İngilizce branşlarında müracaat edecek adaylar 16.07.2017 yapılacak olan 2017 KPSS ÖABT Sınavı puanları açıklandıktan sonra başvurularını yapacaklardır.

2- Yukarıda sayılan alanlardan mezun olanlar ve diğer alanlardan mezun olan lisans ve önlisans mezunları  başvurularını 07.08.2017 tarihinden itibaren yapabileceklerdir. Bütün alanlar için KPSS puanı en son yapılan sınav puanıdır

3- Adaylar başvurularını sistem üzerinden yaptıktan sonra 05 Eylül 2017 tarihi mesai bitimine kadar başvuru formu ve formda beyan ettikleri ek belgeler ile birlikte Müdürlüğümüz kayıt bürosuna teslim edeceklerdir. 05 Eylül 2017 tarihinden sonra teslim edilen başvuru evrakları sonraki değerlendirmelerde dikkate alınacaktır.

Başvuru formu kaydedildikten sonra değiştirilemediğinden kişilerin başvurularını yukarıdaki  ve Ücretli Öğretmenlik Başvuru Formu’ndaki açıklamaları dikkatlice okuyarak yapmaları gerekmektedir.

Karabük 2017 Ücretli Öğretmenlik Başvuru Duyurusu için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.