Haziran yaz seminerini farklı okulda almak isteyen öğretmenlere dilekçe örneği

20-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek MEB 2016 Yaz seminerinin ikinci haftasında farklı okullarda görev almak isteyen öğretmenler nasıl başvuruda bulunabilir. Başvuru için gerekli olan dilekçe nasıl yazılır. 2016 MEB Yaz semineri ile ilgili detaylar haberimizde.

Haziran yaz seminerini farklı okulda almak isteyen öğretmenlere dilekçe örneği
10 Haziran 2016 Cuma 11:55

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından öğretmenlere verilecek ve 20-30 Haziran 2016 tarihlerinde yapılacak  2016 MEB yaz seminerini farklı okullarda almak isteyen öğretmenler il milli eğitim müdürlüklerine dilekçe ile başvurması gerekiyor. Haziran ayı içerisinde uygulanacak seminerlerin ilk haftasında öğretmenler, semineri kendi görev aldıkları okullarda alacak. MEB Bakanlığının dün yaptığı açıklamada öğretmenler 20-30 Haziran 2016 seminerlerinin 2. haftasını istedikleri ilde veya ilçede alabilecekler. Seminerleri farklı il veya ilçede alabilmek için aşağıdaki dilekçeyi vermeleri gerekiyor.

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen 'Mesleki Çalışmalar' konulu yazıda;

"Öğretmenler, Mesleki çalışmalarının ilk haftasında, okul müdürlüğünce hazırlanan program çerçevesinde kendi okullarında bu çalışmalarını yapacaklar, ikinci haftasında ise il, ilçe milli eğitim müdürlüklerince hazırlanan programa göre belirli merkez/merkezlerde alanları ile ilgili mesleki eğitime tabi tutulacaklardır. 

Öğretmenlerimiz istemeleri halinde ikinci hafta yapılacak eğitimleri farklı illerde ve ilçelerde (il mücavir alanı dışında ise) alabileceklerdir. Farklı il ve ilçelerdeki çalışmalara katılacak öğretmenler katılacakları il ve ilçeyi önceden okullara dilekçe ile bildirecekler ve katıldığı mesleki çalışmayı belgelendireceklerdir." açıklamaları yapılmıştı.

20-­30 Haziran 2016 tarihinde yapılacak tarihleri arasındaki seminerleri farklı okulda almak için dilekçe örneği:
 

 …………………….... MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE

Milli Eğitim Bakanlığı kadrosunda …………………… öğretmeniyim. Bakanlığın ilgili kararı doğrultusunda 27-30 Haziran 2016 tarihleri arasındaki seminerleri milli eğitim müdürlüğünüze bağlı ……………………....................... okulunda almak istiyorum.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.
                                                                                                                      
                                                                   Ad­/Soyad:
                                                             (İmza):


İLETİŞİM BİLGİLERİ:
Adres:
Tel:
Görev yeri:
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.