Hamza Aydoğdu sosyal medyadan soruları yanıtladı

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu sosyal medya üstünden MEB personeli ve atama bekleyen öğretmenlerin sorularını yanıtladı.

Hamza Aydoğdu sosyal medyadan soruları yanıtladı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden öğretmenler ve öğretmen adaylarının sorularını yanıtlayan Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu pek çok konuya açıklık getirdi. Şubat atamalarından engelli öğretmen alımına ve aday öğretmenlik konusunda kadar pek çok konuya değinen Aydoğdu'nun yazışmalarını paylaşıyoruz. 

Şubat ayında eş durumu ataması yapılacak mı? şeklindeki bir soruya yanıt veren Aydoğdu Şubat ayında eş atamasının yapılacağını söyledi. Aydoğdu branş dağılımı ile ilgili bir soruya ise bunun için henüz erken olduğu şeklinde yanıt verdi. Ayrıca Aydoğdu kontenjanlarla ilgili sorulara cevap vermesinin de mümkün olmadığını ifade etti.

Şubat atamalarının her ile yapılacağını kaydeden Hamza Aydoğdu yüksek puanlarla atanamayanların durumuna da değindi. Bu durumu üzücü olarak niteleyen MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü branş yığılmalarında bu tarz durumların yaşandığını söyledi. Engelli atamaları konusunda da çalışmaların devam ettiği vurgulandı.

Aday öğretmenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

Aday öğretmenlik sınavı sonuçları değerlendirmesi konusunda bir soruya cevap veren Hamza Aydoğdu bu konuda değerlendirme yaptıklarını da söyledi. Aydoğdu sınav sonuçlarının haftaya açıklanacağını da kaydetti.

 

 

Ayrıca Müdür Yardımcılığı sınavı konusuna da değinen Hamza Aydoğdu bu konuda gelecek hafta bir açıklama yapılacağını kaydetti. 

 

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.