Fizik, Kimya, Biyoloji ve Fen Bilgisi öğretmenlerinin okutacağı dersler değişti!

7 Öğretmen Branşının okutacağı derslerde değişiklik yapıldı. Peki hangi branşlarda değişiklik yapıldı. İşte Öğretmenlik, alanları, atama ve ders okutma esaslarında değişiklik yapıldı. Yapılan değişiklikte 7 branşının okutacağı derslerin içeriği değişti. Konu ile ilgili değişiklik yapılmasına dair esaslar ile ilgili esaslar haberimizde.

Fizik, Kimya, Biyoloji ve Fen Bilgisi öğretmenlerinin okutacağı dersler değişti!
01 Eylül 2016 Perşembe 11:59

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenlik, alanları, atama ve ders okutma esaslarında değişiklik yapıldı. Yapılan değişiklikte 7 branşının okutacağı derslerin içeriği değişti. Konu ile ilgili değişiklik yapılmasına dair esaslar şu şekilde;

MADDE 1 – Mart 2014 tarihli ve 2678 sayılı Tebliğler Dergisinde yayımlanan “Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esasları” eki çizelgenin 9, 22, 23, 45, 68, 86 ve 88 sıra numaralı bölümleri ekte yer alan şekilde değiştirilmiştir.

MADDE 2 – Aynı Esasların 9. maddesine aşağıdaki fıkra eklenmiştir. “(2) Kademeli olarak kaldırılan veya adı değiştirilen atama alanına ait dersler, uygulamadan kalkıncaya kadar daha önce bu dersleri okutan öğretmenler tarafından okutulmaya devam edilir.”

MADDE 3 - Bu Esaslar yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 4 - Bu Esaslar ile ilgili hükümleri Millî Eğitim Bakanı yürütür. Şeklinde oldu. 7 öğretmen branşının okutacağı dersler şu şekilde;

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.