Erdoğan'dan öğretmen alımı açıklaması: 10 Bin

Cumhurbaşkanı Erdoğan öğretmenlere müjdeyi verdi. Erdoğan, "Öğretmenlere yönelik 10 bin kadro açıldı. Ağustos'tan sonra bir 10 bin daha ilave edilecek." dedi.

Erdoğan'dan öğretmen alımı açıklaması: 10 Bin
04 Mart 2017 Cumartesi 16:25

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde Hak-İş 6. Uluslararası Kadın Buluşması'nda konuştu. Erdoğan konuşmasında istihdam seferberliğine de değinerek öğretmenlere yönelik 10 bin alım yapılacağını müjdeledi.

20 BİN KADRO VERİLDİ AĞUSTOS'TA DA BİR 10 BİN OLACAK

Kadınlarımızın ve gençlerimizin iş hayatına katılımından memnunuz. İstihdam alanlarını çoğaltmalıyız. 16 Nisan'dan sonra yeni bir dönem başlayacak. Bu yeni dönemin şartlarına göre bütün konular çok daha farklı bir şekilde ele alınacak. Öğretmenlere yönelik 10 bin kadro açıldı. Ağustos'tan sonra bir 10 bin daha ilave edilecek. Aynı şekilde işçiler ve taşeronlar konusunda sayın Başbakan'ın da ifade ettiği gibi talimatları verdim dedi, o süreci de yakından takip edeceğiz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.