Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Bölge Ödülü

MEB, Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Bölge Ödülüne layık görülen çalışmalarla ilgili duyuru yayımladı.

Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Bölge Ödülü
11 Kasım 2016 Cuma 19:01

MEB, Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Bölge Ödülüne layık görülen çalışmalarla ilgili duyuru yayımladı. Söz konusu duyru şu şekilde;

''Eğitim ve öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların ödüllendirilerek teşvik edilmesi ve paylaşımının sağlanması amacıyla yürütülen “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri” ne 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında 2581 başvuru yapılmıştır. İlk olarak, değerlendiriciler tarafından elektronik ortamda proje raporları değerlendirilmiş, bunun sonucunda 303 çalışma saha ziyaretine kalmıştır. Gerçekleştirilen saha ziyaretlerinin ardından 94 çalışma Bölge Ödülüne layık görülmüştür.  12 bölgeyi temsilen 11 ilde bölgesel ödüller sahiplerine verilecektir.

Bölgesel ödül törenlerinin yapılacağı il, tarih ve törenlerin nasıl düzenleneceği hakkında bilgilendirme,  en kısa sürede Bakanlığımızca duyurulacaktır.

Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Bölge Ödülüne Layık Görülen Çalışmalar için tıklayınız.''

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.