EBA, İOS ortamında yerini aldı

MEB tarafından öğretmen ve öğrencilere eğitimde büyük kolaylıklar sağlayan EBA mobil uygulaması, artık İOS platformunda da yerini alacak.

EBA, İOS ortamında yerini aldı
14 Mart 2017 Salı 21:20

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Fatih Projesi'nin en önemli altyapısı olan EBA'yı (Eğitim Bilişim Ağı) kullanıcılara ulaştırmada adım atmaya devam ediyor. Mobil Android telefonlardan sonra EBA uygulaması Apple İOS platformunda da yerini aldı. 

Çevrimiçi bir sosyal eğitim platformu olan EBA, öğretmenlere ve öğrencilere eğitimde büyük kolaylık sağlıyor. EBA'ya öğretmenler özel hazırladıkları içerikleri istediği gibi yükleyebilirken yine  başka öğretmenler tarafından paylaşılan not ve sunumlara rahatlıkla ulaşabiliyor.

Her tür sınıf seviyesine uygun, güvenilir e-içeriklere sahip sosyal bir platform olan EBA, mobil uygulama özelliği ile iOS platformunda yer aldı.Kullanıcılar Apple platformuna EBA uygulaması indirilerek EBA haber, video, ses, görsel, doküman, kitap ve dergi içeriklerine ulaşılabilir ve bu içerikler mobil cihazında istendiği zaman kullanabilecek.


Etiketler; #meb #eba
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.