Dönem başı seminer çalışmaları öğretmenlerin istediği yerde olacak mı?

Eğitim-Bir-SEN, MEB'e öğretmenlerin dönem başı seminerlerini istedikleri yerde alması talebini MEB'e resmi bir yazı ile iletti. Peki dönem başı semineri öğretmenlerin istedikleri yere olacak mı? Konu ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Dönem başı seminer çalışmaları öğretmenlerin istediği yerde olacak mı?
19 Ağustos 2016 Cuma 16:33

Eğitim-Bir-Sen olarak, Milli Eğitim Bakanlığı’na başvuruda bulunarak, öğretmenlerin, 2016-2017 eğitim öğretim yılı dönem başında gerçekleştirecekleri seminer çalışmalarını, istemleri halinde yaz tatillerini geçirdikleri adreslerde, ikametlerine en yakın hizmet içi eğitimin verildiği mahalde ya da memleketlerinde yapabilmelerine imkân sağlanması hususunda adım atılmasını istedik. 

Eğitim-Bir-Sen, MEB'e gönderdiği 'Dönem Başı Seminerleri' konulu resmi yazısında, Öğretmenlerin 2016-2017 eğitim öğretim yılı dönem başında gerçekleştirecekleri seminer çalışmalarını istemleri halinde yaz tatillerini geçirdikleri adreslerde, ikametlerine en yakın  hizmet içi eğitimin verildiği mahalde ya da memleketlerinde yapabilmelerine imkan sağlanması hususunda gereğinin yapılmasını arz etti. 

Eğitim-Bir-SEN konu ile ilgili geri bildirimin sendikaya yapılmasını da MEB'den arz etti. 

İşte Eğitim-Bir-Sen'in Dönem başı semineri ile ilgili MEB'e gönderdiği resmi yazı şu şekide;

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.