Dershane öğretmenlerine 'sözleşmeli öğretmenlik' başvuru duyurusu

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), mülakata çağrılmayan dershaneler ve öğrenci etüt eğitim merkezlerinde görev yapan öğretmenler için 'Sözleşmeli Öğretmenlik' duyurusu yaptı.

Dershane öğretmenlerine 'sözleşmeli öğretmenlik' başvuru duyurusu
21 Eylül 2016 Çarşamba 10:28

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü, dershaneler ve öğrenci etüt eğitim merkezlerinde görev yapan eğitim personellerine 'Sözleşmeli Öğretmenlik' başvuru için duyuru yaptı.

MEB'in sözleşmeli öğretmenlik duyurusunda KPSS puanına göre sözleşmeli öğretmenliğe atanmak için başvuruda bulunan dershane ve öğrenci etüt eğitim merkezlerindeki eğitim personellerinden mülakata çağrılmayanların Sözleşmeli Öğretmenlik başvurularına müracaat edebileceğini açıkladı.

Dershaneler öğretmenleri için MEB'in Sözleşmeli Öğretmenlik duyurusu:

"KPSS puanına göre sözleşmeli öğretmenliğe atanmak için başvuruda bulunanlardan mülakata çağırılmayan adaylar Dershaneler ile Öğrenci Etüt Eğitim Merkezlerinde Görev Yapan Eğitim Personelinin Sözleşmeli Öğretmenlik başvurularına müracaat edebilmektedirler."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akif - 8 yıl önce
Çok fazla ihtiyaç var okullarda