BİLSEM Öğretmen Seçme Atamaya Esas Puan Sonuçları

MEB, Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) öğretmen seçme atamaya esas puan sonuçlarının açıklandığını duyurdu. İşte detaylar...

BİLSEM Öğretmen Seçme Atamaya Esas Puan Sonuçları
12 Mayıs 2017 Cuma 18:57

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmi internet adresleri üzerinden yayımladıkları duyuru ile, Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) öğretmen seçme atamaya esas puan sonuçlarının açıklandığını bildirdi.

MEB tarafından yapılan açıklamaya, yayımlanan Bilim ve Sanat Merkezleri Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu hükümlerine göre atamaya esas puanı 40 ve üzeri olan öğretmenler tercih yapmaya hak kazanacaklardır.

Tercih yapmaya hak kazanan öğretmenler tercihlerini https://mebbis.meb.gov.tr adresi başvuru işlemleri modülünden yapabileceklerdir.

Atamaya esas puan sonuçlarına itirazlar 15-22 Mayıs 2017 tarihleri arasında dilekçe ile doğrudan Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne yapılacaktır.

Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar ile imza ve adres bilgisi bulunmayan dilekçeler dikkate alınmayacak ve cevaplanmayacaktır. Fax ve e-posta yolu ile yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

BİLSEM öğretmen seçme atamaya esas puan sonuçları için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.