Başarılı Eğitim Kadrosundan Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyaret

Eğitim Bir-Sen 3 Nolu Şube Başkanı Ahmet Aydınsoy, Akyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan AYCAN, Etimesgut Eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Tugay GÖZÜM, Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Selami İSKENDER ve beraberindekiler, Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne anlamlı ziyarette bulundu.

Başarılı Eğitim Kadrosundan Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyaret
07 Mart 2017 Salı 10:25

Akyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan AYCAN, Etimesgut Eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Tugay GÖZÜM, Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Selami İSKENDER, İnönü Anadolu Lisesi Müdürü Ömer DURSUN, İlahyatçı Tahsin ÖZDEMİR,İlahyatçı Eyüp ÇETİNKAYA, Eğitim Bir-Sen 3. Nolu Şube Başkanı Ahmet AYDINSOY, İbni Sina Okul Müdürü Cevdet ARPA, Okul Müdürleri Öner SELDERESİ, Hüseyin SAYAR, Doğan İLGÜN ve Erdoğan ERSÖZ, Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Okulu  gezen ve Okul Müdürü Sayın Fatih AŞKIN’dan bilgi alan heyet, memnuniyetlerini belirtti. Akyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Burhan AYCAN, şunları söyledi;

“ İsmini son zamanlarda başarılarıyla söz ettiren Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etmek ve başarılılarından dolayı Okul Müdürü Sayın Fatih AŞKIN’a ve ekibine teşekkür etmek için buradayız. Elbette okullarımızın başarılı bir şekilde ismini söz etmesi biz eğitimcilerin en keyif aldığımız durumlardan biri oluyor. Okul Gazetesi ve Kısa Film Yarışması için hazırladıkları senaryo tamamıyla Milli bütünlüğümüzü pekiştirecektir. Umut ediyorum bu başarılar devam eder ve tüm okullarımızdan güzel haberler alırız” dedi.

Tapu Kadastro Lisesi

Okul Müdürü Sayın Fatih AŞKIN, ziyarete gelen ekibin başarılı eğitimciler olduğunu bahsederek şunları söyledi;

“ Kıymetli Müdürlerimizin bizleri ziyaretleri memnun etmiştir. Elbette makamlar gelip geçicidir. Bizler hizmet için görevlendirildik. Elimizden geldiği kadarıyla yapmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımıza dünden daha gayretli bir şekilde yerine getirmeye çalışacağız” dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet - 7 yıl önce
Bu güzel insanları seviyoruz
Avatar
İSİMSİZ - 6 yıl önce
MASAALLAH
Avatar
Yıgit - 6 yıl önce
Yiğit
Avatar
Isimsiz - 5 yıl önce
Sayın Müdürüm Fatih AŞKIN tebrik ediyorum.
Avatar
Abdulkadir Eryilmazer - 5 yıl önce
Fatih Aşkın Müdürüm başarılarını takip ediyorum.Adam gibi adam olan müdürüme hürmetler.
Çok iyi yerlere gelmesi gerekiyor ama heryeri tutmuşlar.Isi yapan değilde siyasilerin peşinde koşanlar geliyor malesef.Fatih müdürüm seni seviyoruz.Yozgatta da çok güzel isler yaptin.Yolun açık olsun insaAllah