Bakanlık Maarif Müfettişi mülakat tarihi ve yerleri açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı, Bakanlık Maarif Müfettişi mülakat tarihi ve yerlerinin açıklandığını duyurdu.

Bakanlık Maarif Müfettişi mülakat tarihi ve yerleri açıklandı
30 Aralık 2016 Cuma 17:59

Milli Eğitim Bakanlığı 14 Aralık 2016'da bir duyuru yayınlayarak mülakatla Maarif Müfettişi alınacağını açıklamıştı. Mülakata başvurular 19-23 Aralık 2016 tarihleri arasında yapıldı.

MEB, bugün bir duyuru yayımlayarak mülakat tarihini ve yerlerinin açıklandığını duyurdu. Adaylar sınav yerlerini ve tarihlerini T.C kimlik numaraları ile öğrenebilecekler.

Mülakat Sınav Giriş Yeri ve Sınav Tarihini Öğrenmek İçin TIKLAYINIZ.




1- Adayların mülakatı,3 Ocak 2017 tarihinde saat 09.00'da başlayarak Pazar günü hariç haftanın altı gününde yapılacaktır. 
2- Adaylar, Başkanlıkça duyurulan günde mülakata alınacaktır. 
3- Mülakata başvuran adayların çok olması dolayısıyla mülakat sürecinin 17/02/2017 tarihinden sonraki günlere de uzaması durumunda, “III. Mülakat Sonucunun Açıklanma Süreci” ve “IV. Atama Süreci” bölümünde belirtilen tarihlere uzama süresi kadar iş günü ilave edilir.
4- Adaylar, bu takvimin güncel halini Bakanlık www.meb.gov.tr internet adresinden takip edebilirler.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.