Aydın Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, görevinden alındı

Aydın Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, başka bir vilayete atanmak üzere görevinden alındı.

Aydın Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, görevinden alındı
21 Ocak 2017 Cumartesi 09:57

Aydın Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Aydın'daki görevinden alınarak başka bir ilin Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirildi. Töre'nin yeni görev yeri Sakarya oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 12 Ocak 2012 tarihinde yayınlanan Müdürler Kararnamesiyle Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar’ın Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanması sonrasında bu göreve getirildi.

İzmir Kız Meslek Lisesi Müdürüyken Aydın İl Milli Eğitim Müdürülüğü görevine getirilen Pervin Töre’nin görev yeri değiştirildi. Töre'den boşalan Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandıktan sonra 2 gün sonra Bakanlık Müşavirliğine getirilen Bilal Yılmaz Çandıroğlu’nun atandığı öğrenildi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nihal Sarikaya - 7 yıl önce
İzmir kızdan tanırım o ve Hasan Can ı günahım kadar sevmem.Bir gün tesadüfen Kipa kasada kızı ve eşiyle rastladım kanımca tanık olduğum durumdan çıkardigim sonuç : en büyük cezası kızının ona davranışları. Bir veli olarak helal etmediğim tek öğretmen
Avatar
Yasemin Özsu eskiden kul hakkına girilmiş öğretmen - 7 yıl önce
Ya hiç dusunmeyin suçlu saldıran mı saldırtan mı diye günahsız yazık odullendirin yer değiştirin mudurunuze sahip çıkın siz bu kafayla eğitimi asırlar gerisine götürürsünüz.