Ankara İl Müdürü Bestami Erkoç, Eğitim Bir-Sen 3 Nolu Şube'de öğretmenlerle buluştu

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Ankara İl Müdürü Bestami Erkoç  Eğitim Bir-Sen Ankara 3 Nolu Şubede öğretmenlerle buluştu. Eğitim Bir-Sen 3 Nolu Şube Başkanı Ahmet Aydınsoy'un ağırladığı Bestami Erkoç, öğretmenlerin desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade etti.

Ankara İl Müdürü Bestami Erkoç, Eğitim Bir-Sen 3 Nolu Şube'de öğretmenlerle buluştu
24 Aralık 2016 Cumartesi 11:25

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Ankara İl Müdürü Bestami Erkoç, Eğitim-Bir-Sen Ankara 3 Nolu Şubede öğretmenlerle buluştu. Kendisi de öğretmen olan il müdürü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın faaliyetleri hakkında sunum yaptı. Ankara Eğitim-Bir-Sen 3 Nolu Şube Başkanı Ahmet Aydınsoy'un ağırladığı Erkoç, öğretmenlere ihtiyacı olduklarını söyledi. 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın faaliyetleri hakkında konuşan Bestami Erkoç, öğretmenlerin desteğine ihtiyaç duyduklarını dile getirdi. Bireyin toplumda önemine dikkat çeken Erkoç, "Koruyucu aile, sevgi evlerinin ziyaretleri, gönüllü eğiticilik konularında ciddi desteklere ihtiyacımız var" dedi.

Erkoç; "Yeryüzünde feda edilecek  hiçbir fert yoktur, prensibiyle, ilgiye, sevgiye, sıcacık bir aile ortamına hasret, minik gönüllere dokunmak için atılacak küçük adımlar, çok büyük hayırlara vesile olacaktır" şeklinde konuştu.



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.