Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tayyip Kahyaoğlu oldu

20 Mayıs 2016 itibariyle MEB'de Ankara il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine atama furyası başladı. Ankara'da il ve bazı ilçelerin milli eğitim müdürleri değişti. Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, halen müdür yardımcısı olarak görev yapan Tayyip Kahyaoğlu atandı. Ankara'nın yeni İl Milli Eğitim Müdürü Tayyip Kahyaoğlu kimdir?

Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tayyip Kahyaoğlu oldu
20 Mayıs 2016 Cuma 09:27

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Tayyip Kahyaoğlu atandı. Bir süredir görevden alınacağı söylenen Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt'un yerine Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Tayyip Kahyaoğlu atandı. 

Ayrıca Ankara'da birçok ilçedeki ilçe milli eğitim müdürünün de görevden alındığı gelen bilgiler arasında.

Ayrıntılar geliyor...

Mehmet Tayyip Kahyaoğlu kimdir?

Mehmet Tayyip Kahyaoğlu'nun Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığı, 20 Mayıs 2016 itibariyle de Ankara MEM olduğu biliniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet - 8 yıl önce
Dünkü çıraktan Müdür olmaz...