Ankara İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Atama Sonuçları 2017

Ankara İl İçi Atama Yer Değiştirme sonuçları merak ediliyor. 6 Haziran 2017 tarihinde sonuçlanacak listeler açıklanmaya başladı. 2017 Ankara İl İçi atama sonuçları ile ilgili merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ankara İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Atama Sonuçları 2017
06 Haziran 2017 Salı 14:53

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2017 İl İçi Yer Değiştirme Atama Sonuçlarını açıkladı mı? MEB'e bağlı İl MEM'ler il içi atama sonuçlarını açıklıyor. Binlerce öğretmen, 6 haziran 2017 tarihinde açıklanması beklenen il içi atama sonuçlarına odaklandı. Ankara İl MEM, İl içi eğitim öğretim sınıfı dışı ve öğretmen atama sonuçlarını ne zaman açıklayacak? İşte detaylar. 

MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü  tarafından 2017 İl İçi İsteğe Bağlı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Takvimi açıklanmıştı.  İl içi yer değiştirme başvuruları 22-26 Mayıs 2017 tarihleri arasında alınmıştı. Atama sonuçları ise 6 Haziran 2017 tarihine kadar sonuçlandırılacaktı. Bazı iller atama sonuçlarını açıklanırken, Ankara yer değiştirme sonuçları için gözler İl MEM sayfasına çevrildi. 

Ankara 2017 Yılı Personel İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değişikliği  Atama Sonuçları icin Tiklayiniz  

http://ankara.meb.gov.tr/www/2017-yili-ogretmenlerin-il-ici-istege-bagli-yer-degistirme-sonuclari/icerik/1037

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Asd - 7 yıl önce
Allah rızası için bu ülkede herşey zamanında yapılsın.
Avatar
happy - 7 yıl önce
tercihlerden sonra açıklanması için zaten yeteri kadar süre var. yer değişikliği manual olarak yapılmıyorki, zaten bilgisayar programı vasıtasıyla olacak. ilk açıklayan illerden Ankara nın ne farkı var ki bekliyoruz halen?
Avatar
miraççç - 7 yıl önce
2 gündür bilgisayara bakmaktan gına geldi ha açıklandı ha açıklanacak diye strese girdik yeter artık açıklayın Ankarayı
Avatar
Erdal E - 7 yıl önce
Şiştik valla
Avatar
Şebnem - 7 yıl önce
Çok merak ediyoruz artık açıklansın ya lütfen
Avatar
Cem Korkmaz - 7 yıl önce
Ankara açıklandı
Avatar
hakan - 7 yıl önce
Kırklareli ne bekliyoruz.......