Ankara 2017 yılı Müdür, Müdür Başyardımcısı ve Müdür Yardımcısı münhal bulunan okul listeleri

MEB, Ankara İl MEM Müdür, Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Münhal Listelerini açıkladı. Ankara'da müdür yardımcılığı boş/münhal kadrolar hangi okullarda bulunuyor? Ankara münhal listeler - Ankara 2017 Yılı Yöneticiliği Münhal Bulunan Eğitim Kurumları

Ankara 2017 yılı Müdür, Müdür Başyardımcısı ve Müdür Yardımcısı münhal bulunan okul listeleri
22 Ağustos 2017 Salı 12:35

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Ankara İl MEM Müdür, Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Münhal Listelerini açıkladı. Ankara 2017 Yılı Yöneticiliği Münhal Bulunan Eğitim Kurumları listesi açıklandı. Ankara'da müdür, müdür başyardımcılığı ve müdür yardımcılığı boş/münhal kadrolar hangi okullarda bulunuyor? Ankara münhal liste ile ilgili detaylar haberimizde.

"Ankara İl MEM tarafından il geneli Müdür, Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı münhal listelerinin güncel hali yayınladı. Yargı kararı, emekli olan personel ve diğer durumlar nedeniyle boşalan kadroların münhal listelerinin yeniden güncellendiği belirtildi. Haberimizden Ankara İL MEM münhal listelerine ulaşabilirsiniz. Müdür yardımcılığı ve müdür başyardımcılığı listeleri, hizmet gereği ve yargı kararı, emeklilik e vefat gibi durumlarda münhal listenin güncelleneceği ifade edildi. 

Ankara Müdür, Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı münhal listelerini aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Münhal Müdür Listesi için TIKLAYINIZ.

Münhal Müdür Başyardımcılığı Listesi için TIKLAYINIZ.

Münhal Müdür Yardımcılığı Listesi için TIKLAYINIZ.
 

Not: Hizmetin gereği soruşturma, yargı kararları ve benzeri durumlarda münhal liste güncellenecektir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.