Ak Partili vekilden öğretmen atamaları için kanun teklifi

Ak Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez'den öğretmenlere, askerlere, akademisyenlereve öğrencileri ilgilendiren kanun teklifi geldi. Etyemez, öğretmen atamalarında kullanılmak üzere kadro ihdas edilmesinide içeren bir kanun teklifini Meclis Plan Bütçe Komisyonu'na sundu.

Ak Partili vekilden öğretmen atamaları için kanun teklifi
27 Aralık 2015 Pazar 16:15

 Ak Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, öğretmen atamalarında kullanılmak üzere kadro ihdas edilmesinide içeren bir kanun teklifini Meclis Plan Bütçe Komisyonu'na sundu. 

Ak Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez'in sunduğu ve Plan Bütçe Komisyonu tarafından kabul edilen kanun teklifi'nde, sözleşmeli er ve erbaşların maaşlarının diğer kamu görevlilerinde uygulanan memur maaş katsayıları ile hesaplanması, mevzuatta bulunan 31/12/2015 tarihinde sona eren bazı uygulamaların süresinin uzatılması, astsubayların çözümünü beklediği intibak sorunu, yükseköğretim Kanunu ile bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılması ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleşecek öğretmen atamalarında kullanılmak üzere kadro ihdas edilmesi yer alıyor.

Ak Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez'in Plan Bütçe Komisyonu'na sunduğu kanun teklifinin hafta içinde Meclis Genel Kurulu'nda görüşüleceği belirtildi.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
baba - 8 yıl önce
Hadi bakalım hayırlısı..
Avatar
baba - 8 yıl önce
teşekkürler.. iyibir adım