Aday öğretmen yetiştirme takviminde değişiklik

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin sosyal medya hesabı twitter'dan önemli açıklamalarda bulundu. Tekin, Aday öğretmen yetiştirme süreci takviminde değişiklik yapıldığını belirtti.

Aday öğretmen yetiştirme takviminde değişiklik
24 Mayıs 2016 Salı 11:15

 Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, sosyal medya hesabı twitter üzerinden çok önemli açıklamalarda bulundu. Yusuf Tekin Şubat ayında atanan 30 bin aday öğretmenin yetiştirme süreciyle ilgili düzenlenecek seminerler hakkında konuştu.

Müsteşar Tekin, ilk olarak şubat ayında gerçekleşen 30 bin aday öğretmenin adaylık eğitimi ve hizmetiçi eğitimleri ile ilgili müjde paylaşacağını ifade etti. Tekin, Aday öğretmenlerin taşınma ve tatil sürecine ilişkin talepleri değerlendirdiklerini dile getirdi.

Yapılan bu talepler dorultusunda MEB bakanının talimatı çerçevesinde hizmet içi eğitim tarihlerinde değişiklik yapıldığı müjdesini verdi. MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, " Hizmet içi eğitim 12 Ağustos'ta bitecek, 15 Ağustosta arkadaşlar asıl gorev yerlerine atanacaklar, 15-29 agustos arasi izinli sayilacaklar. Programlarındaki 'Anadoluda cokkulturluluk' baslikli yerel kultur, dil ve lehcelerle ilgili 2 haftalık egitimi eylülün ilk 2 haftasında asıl görev yerlerinde alacaklar." müjdesini verdi.

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin ilgili yazının il müdürlüklerine gönderileceğini ifade etti.
 



 


Etiketler; #aday öğretmen
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.