Açığa alınan öğretmenlerin ÖSYM sitesinden isimlerinin silinmesi istenildi

Kanun Hükmünde Kararnamelere dayanılarak Diyarbakır OHAL kapsamında açığa alınan ya da ihraç edilen öğretmenlerin isimlerinin ÖSYM sisteminden silinmesini istedi.Açığa alınan öğretmenlerin ÖSYM sitesinden isimleri silenecek mi?

Açığa alınan öğretmenlerin ÖSYM sitesinden isimlerinin silinmesi istenildi
03 Ekim 2016 Pazartesi 20:25

Kanun Hükmünde Kararnamelere dayanılarak Diyarbakır OHAL kapsamında açığa alınan ya da ihraç edilen öğretmenlerin isimlerinin ÖSYM sisteminden silinmesini istedi.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM),Diyarbakır'da OHAL kapsamında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararnamelere dayanılarak açığa alınan ya da ihraç edilen öğretmenlerin isimlerinin ÖSYM sisteminden silinmesini istedi.

Diyarbakır Milli Eğitim Müdürlüğü'nün açıklamasında;

"Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Diyarbakır İl Sınav Koordinatörlüğünün ilgi yazısında, ilçenize bağlı ilkokul, ortaokul, lise ve dengi okullarda eğitim veren Müdür, Müdür Yardımcısı, Öğretmen ve İdari personellerden OHAL kapsamında uzaklaştırılan ve ihraç edilenlerin 07.10.2016 tarihine kadar ÖSYM'nin smis.osym.gov.tr internet adresinden okul yetkilileri tarafından silinmesi istenmektedir. Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim" denildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.