2017 MEB Özür atamaları ne zaman yapılacak? Eş durumu atama tarihleri belli oldu mu?

2017 MEB Özür Grubu atamaları hangi tarihlerde yapılacak? Eş durumu atamaları merak ediliyor. MEB bu yıl özür grubu atamaları belli oldu mu? MEB özür grubu, sağlık, eş durumu atama ile ilgili detaylar haberimizde.

2017 MEB Özür atamaları ne zaman yapılacak? Eş durumu atama tarihleri belli oldu mu?
14 Aralık 2016 Çarşamba 09:50

Milli Eğitim Bakanlığı'na  (MEB) bağlı kurumlarda çalışan öğretmenler özür grubu atamaların ne zaman yapılacağını merak ediyor. Yılda 2 defa yapılan MEB, 2017 Eş Durumu-Özür Grubu atama işlemleri ne zaman gerçekleştirilecek? 2017 yılının ilk atama tarihini merak eden öğretmenler, MEB'den yapılacak resmi açıklamayı bekliyor. 

MEB tarafından yılda 2 defa yapılan özür grubu atamaları geçtiğimiz yıl 7-13 Ocak 2016 tarihlerinde başvuruları yapılmıştı. Atama sonuçları ise 24 Ocak 2016 tarihinde belli olmuştu. Özür grubu yaz atamaları ise her yıl Ağustos ayında gerçekleşiyor.


2017 Özür Grubu atama tarihleri belli oldu mu?


Özür grubu ataması yapacak öğretmenler şüphesiz, başvuru ile atama tarihlerini merak ediyor. MEB bu konuda henüz açıklama yapmazken, başvuruların 16-22 Ocak 2016 tarihlerinde, sonuçların ise  29-30 Ocak 2016 tarihlerinde açıklanacağını tahmin ediyoruz. 

MEB, 2017 Eş Durumu-Özür Grubu atama işlemlerinin ise geçtiğimiz yıl olduğu gibi yapılacağını düşünüyoruz. Başvuruların 2017 Ağustos'un ilk haftalarında, sonuçların ise son haftalarda açıklanması bekleniyor. 

2017 MEB Eş Durumu-Özür Grubu atama işlemleri ile ilgili  MEB'den resmi açıklama yapıldığı anda Kamu Saati'den öğrenebilirsiniz. Kamu Saati Uygulamasını indirmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook sayfamızı beğenmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati Twitter Sayfamızı takip etmek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Es durumu - 7 yıl önce
2016 subatta atananlar 2017 ocakta es durumundan yararlansin. Herkes eslerine kavussun.
Avatar
Patoya - 7 yıl önce
Hadi insAllah. En kısa zamanda müjdeli haberi bekliyoruz.
Avatar
Eş durumu - 7 yıl önce
Eşler birbirine çocuklar anne babalara kavuşsunlar inş.
Avatar
ADAY ÖĞRETMEN - 7 yıl önce
2016 subatta atananlar 2017 ocakta es durumundan yararlansin. Herkes ailesine kavuşsun..
Avatar
Reyhan Yalçınkaya - 7 yıl önce
Tam olarak neler gerekli evrak konusunda esi sigortali olanlar için yardim.edebikirmisiniz
Avatar
Sevgi - 7 yıl önce
Eşiniz özel sektördeyse sigorta dökümünü istiyorlar hocam, iş yeri belgesi iş yerinin çalışır olduğuna dair, eşinizin görev yeri belgesi o iş yerinde çalışıyor olduğuna dair. Sigorta dökümünde son iki yılda 360 gün sigortanın yatmış olması. Hepsi aynı yerde yatmasa da oluyor.
Avatar
Emre tekin - 7 yıl önce
Eşler cocuklar kavuşsun artık...
Avatar
melike - 7 yıl önce
Merhaba, eşim ile farklı illerde görev yapıyoruz. Eşimin bulunduğu ilçede norm kadro boş olmasa bile beni atayabilirler mi ilçe milli eğitime. Eşimin olduğu ilçeden farklı bir ilkçe tercih etsem en az 120 km fark var. Nasıl eşimin yanına gideceğim.