2017 İl Dışı Atama ve Tayin Sonuçları MEBBİS Sorgula Öğren

Öğretmenlerin 2017 Yılı İller Arası İsteğe Ve Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirme Sonuçları açıklandı. 2017 il dışı yer değiştirme, atama ve tayin sonuçlarını saat kaçta açıklanacak. Atama başvurusunda bulunan öğretmenler sonuçları MEBBİS üzerinden öğrenebilecekler.

2017 İl Dışı Atama ve Tayin Sonuçları MEBBİS Sorgula Öğren
23 Haziran 2017 Cuma 20:05

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2017 İl dışı yer değiştirme atama tayin sonuçları açıklandı. İl içi atamalarından sonra gerçekleşen İl Dışı Yer değiştirme sonuçları öğretmenler tarafından merak ediliyor. MEB konu ile ilgili açıklamada bulundu.Öğretmenler MEBBİS üzerinden 23  Haziran 2016 tarihinden itibaren T.C kimlik no ve mebbis şifresi ile giriş yaparak il dışı yer değiştirme, atama ve tayin sonuçlarını öğrenebilecekler. Peki sonuçlar saat kaçta açıklanacak? İşte detaylar.

İL Dışı Atama Sonuçları MEBBİS üzeinden açıklanacak

İl Dışı atamaya başvuru yapan öğretmenler sonuçları MEBBİS üzerinden 23 haziran dan itibaren T.C kimlik no ve mebbis şifresi ile giriş yaparak il dışı yer değiştirme, atama ve tayin sonuçlarını öğrenebilecekler. Ataması gerçekleşen öğretmenlerin yapması gereken iş ve işlemler, yolluk ücreti, ilişik kesme, İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile yapılması gereken işlemlerle ilgili tüm detaylar da çok yakında haber sitemiz tarafından sizlerle paylaşılacak. Başvurular, "http://mebbis.meb.gov.tr" veya "http://ikgm.meb.gov.tr" adreslerindeki elektronik başvuru formu doldurularak yapılacak.

İl İçi Atama Sonuçları açıklandı. Aşağıdaki bağlantıdan sonuçlara ulaşabilirsiniz.

İl Dışı Atama Sonuçları için TIKLAYINIZ

MEBBİS ÖĞRETMEN GİRİŞİ YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.