Şubat 30 bin öğretmen ataması sonucu oluşan taban puanlar açıklandı

Şubat öğretmen ataması sonucu oluşan taban puanlar MEB tarafından yayınlandı. İşte kurum ve alan bazında oluşan minimum puanlar.

Şubat 30 bin öğretmen ataması sonucu oluşan taban puanlar açıklandı
10 Şubat 2016 Çarşamba 18:33

Şubat öğretmen ataması 10 Şubat 2016 Çarşamba günü saat 10.00'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla MEB Şura Salonu'nda gerçekleştirildi. Öğretmen atama sonuçları öğleden sonra saat 14.00 civarında ilk atama sayfası üzerinden kullanıma açıldı. 

Binlerce öğretmen atama sonucu oluşan taban puanları merak ediyor. Bu taban puanlar sonraki atamalar için rehber niteliğinde. 

2016 10 Şubat Çarşamba 30 bin öğretmen ataması sonucu oluşan taban puanlar okul ve unvan bazında yayınlandı, işte atama sonucu oluşan minimum puanlar:

İlk atama sonrası oluşan taban puanlar için tıklayınız

Yeniden atama sonrası oluşan taban puanlar için tıklayınız 

Bu taban puanlar öğretmenlerin branşlarında bir sonraki öğretmen atamasında yapacağınız okul tercihlerinde etkili olacaktır. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Umut dünyası