Sözleşmeli Öğretmen Alımı sözlü mülakat sonuçları açıklandı - Mülakat sonucu sorgula öğren

MEB 20 bin sözleşmeli öğretmen mülakatlarını açıkladı. Sözlü mülakat sonuçları merak ediliyor. Sözleşmeli öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? İşte sözleşmeli öğretmenlik ile ilgili merak edilenler kamusaati.com adresimizde.

Sözleşmeli Öğretmen Alımı sözlü mülakat sonuçları açıklandı - Mülakat sonucu sorgula öğren
17 Mayıs 2017 Çarşamba 16:10

20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Alımı'nda son aşamaya gelindi. Yeni Eğitim ve Öğretim Döneminde öğretmen mesleğini yürütecek adaylar sözleşmeli öğretmen alımı mülakat sonuçlarını bekliyor. Öğretmen alımı sonuçları nihayet açıklandı. Adaylar mülakat sonuçlarını meb.gov.tr adresinden öğrenebilecek. İşte merak edilenler.

Milli Eğitim Bakanı (MEB) İsmet Yılmaz,Sivas'ta akademisyenlerle biraraya geld. Burada önemli açıklamalarda bulunan Yılmaz, 20 bin sözleşmeli öğretmen alımıyla ilgili konuştu.  Sözlü mülakatlar ile ile ilgili konuşan Bakan Yılmaz, mülakatlarda en fazla +5, -5 standart sapmasının olacağını ifade etti. Elbette öğretmen adayları, sözlü mülakatın ne zaman açıklanacağını merak ediyor. MEB Bakanı İSmet Yılmaz, Sözleşmeli Öğretmen Alımı Mülakat Sonuçlarının açıklanacağı tarihi verdi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) sözleşmeli öğretmen mülakatlarını tamamlamasının ardından adaylar sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçlarının açıklanmasını beklemeye başladı. Sözleşmeli öğretmen olmak isteyen binlerce öğretmen adayı mülakat sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Peki MEB, sözleşmeli mülakat atamaları ne zaman yapılacak? İşte merak edilen detaylar haberimizde. 

Mülakat sonuçları Açıklandı

2017 Eğitim yılında yapılacak olan 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için yapılan mülakatlar tamamlandı. Adaylar gün içerisinde Mülakat sonuçlarına MEB'in resmi internet sayfasından ulaşabilecek.

MEB Bakanı İsmet Yılmaz, sonuçları 17 Mayıs 2017 tarihinde açıklayacaklarını ifade etti. 

Mülakat Sonucunuzu Öğrenmek için TIKLAYINIZ

Sözleşmeli Öğretmenlik ile ilgili detayları için  bildirim almak isterseniz Kamu Saati uygulamamızı indirebilir veya Facebook ve Twitter sayfalarımızı takip edebilirsiniz. 

Kamu Saati Uygulamasını indirmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook sayfamızı beğenmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati Twitter Sayfamızı takip etmek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.